DOTARI – ECHIPAMENTE SI TEHNOLOGII

Cabinetul stomatologic Bivol Dental  este conceput pentru a asigura starea de siguranta si confort atat a pacientului, cat si a medicului stomatolog

Dotari - Echipamente si Tehnologii

Cabinetul stomatologic Bivol Dental este conceput pentru a asigura starea de siguranta si confort atat a pacientului, cat si a medicului stomatolog. Dotarile cabinetului includ echipamente si tehnologii de ultima generatie care permit executia cu precizie si in siguranta a interventiilor medicale. Uniturile dentare, asistate electronic, creeaza conditii optime pentru executarea tratamentelor stomatologice.
X-SMART PLUS

 

Stomatolog Galati

Tratamente pe canale cu aparatura computerizata si ghidata pe monitor – X-SMART PLUS ( S.U.A.). Datorita simplitatii sale in utilizare, mobilitate si vizibilitate excelenta, X-SMART PLUS permite medicului stomatolog concentrarea asupra pacientului si asupra tratamentului de canal.

PROPEX II

 

Stomatolog GalatiDeterminarea pozitiei si lungimii canalelor – PROPEX II (Elvetia). Ecranul color si mare permite vizualizarea corespunzatoare a inaintarii pe canal, localizarea varfului in majoritatea conditiilor, chiar si in cazul interferentelor cu alte aparate din cabinet. Este un aparat automat si nu necesita calibrare.

Lampa de fotopolimerizare VALO

 

Stomatolog GalatiObturatii cosmetic si rezistente cu nanocompozit si sistem de polimerizare – VALO (U.S.A.). Lampa de fotopolimerizare se utilizeaza pentru orice material fotopolimerizabil si permite fotopolimerizarii rapide, sigure si eficiente. Are trei moduri de lucru diferentiate dupa puterea de lucru.

WHITE SMILE

 

Stomatolog GalatiAlbire profesionala cu tehnologie LED de mare putere – WHITE SMILE (Germania)
Albirea dentara profesionala are ca scop eliminarea petelor de pe dantura, asigurand o dantura mai stralucitoare. Beneficiile pentru pacient se concretizeaza prin faptul ca iti da incredere sa zambesti cu fiecare ocazie, imbunatatind imaginea personala.

KaVo DIAGNODENT

 

Stomatolog Galati

KaVo DIAGNODENT (Germania), permite sondarea fisurilor in forma de picatura si masurarea prin fluorescenta in zonele cu acces redus. Rezultatele sunt precise si deoarece nu sunt necesare radiografii, pacientul nu este expus la radiatii X. Sonda exploratoare nu zgarie suprafetele dentare, examinare este simpla, rapida, nedureroasa, fiind o metoda ajutatoare pentru diagnostic extrem de sigura. Detectia precoce a modificarilor patologice, de exemplu leziuni initiale, demineralizare si schimbari ale structurii smaltului, carii fisurale, permite efectuarea de tratamente minim-invazive si conservatoare ale dintilor. Rata de success – 90%.

KaVo EXPERT LASE

Stomatolog Galati
Laser cu spectru larg de utilizare – KaVo EXPERT LASE (Germania). Laserul KaVo EXPERT LASE este recomandat pentru mai multe tipuri de tratamente in chirurgia orala, endodontie, in tratamentul infectiilor bacteriale, in periodontologie. Beneficiile pentru pacient sunt: mai putina durere si traumatismul post-operator mult redus. Tesutul din jur este semnificativ mai putin deteriorat comparativ cu interventiile conventionale, adica mai putina sangerare, protectie efectiva impotriva infectiilor si vindecare rapida, in cateva zile.

KaVo QUATTROcare PLUS

 

Stomatolog GalatiKaVo QUATTROcare PLUS ofera viteza maxima si usurinta in utilizare. Datorita sistemului de mentenanta KaVo QUATTROcare, KaVo a stabilit standarde de eficienta in intretinerea pieselor.
Sistemul inovativ KaVo QUATTROcare PLUS va ofera:
Rigurozitate incomparabila, economie si usurinta in utilizare. Dezinfectarea si sterilizarea instrumentarului, utilizarea produselor consumabile de unica folosinta, respectarea cu strictete a proceselor de asepsie si antisepsie sunt garantia faptului ca in cabinetul Bivol Dental nu exista motive de ingrijorare in ceea ce priveste riscul de imbolnavire prin afectiuni transmisibile prin sange si saliva.

Sterilizarea in 3 etape:
– Cu echipamente asistate electronic si computerizat
– Cu autoverificare si testare a calitatii sterilizarii
– Mentenanta pieselor de lucru Kavo QUATROcare PLUS (Germania)

Autoclav sterilizare EUROPA B EVO
Stomatolog Galati
Proiectat in conformitate cu standardele si directivele europene, EUROPA B EVO poate steriliza orice tip de material (sticla, plastic, cauciuc, metal), corpuri cavernoase (turbine, aspiratoare) si materiale poroase. Camera de lucru este din otel inoxidabil si este echipata cu filtru bacteriologic.
Autoclav iClave NSK

 

Stomatolog Galati

ICLAVE reprezinta unul din cele bune echipamente de sterilizare din domeniu. Realizat cu materiale si componente de ultima ora, echipamentul iClave NSK combina performan?ele cele mai avansate pentru instrumentele de sterilizare cu un design compact si elegant. Aburul saturat poate ajunge în micro-mecanisme si pe toate suprafete interne si externe pentru a efectua sterilizarea. In conformitate cu standardele in domeniu, sistemul iClave are 2 programe de testare: Bowie & Dick si testarea vacuum. Datorita actiunii fractionale a pompei, iClave trece cel mai dificil test pentru verificarea capacitatii de sterilizare si a procesului de sterilizare in autoclav: testul Helix.